26ste Aspergerie in Venlo

Fotoverslag

Auteur: Peter Elbers
Zaterdag 29 april 2017


In de Villa Flora in het Venlo GreenPark vond vrijdagavond de 26ste Aspergerie plaats. Organisator was de Stichting Promotie Aspergerie, die dit evenement elk jaar organiseert in samenwerking met de Provincie Limburg en de gemeente Venlo. Doel van de Aspergerie is het promoten van Greenport Venlo met als belangrijkste sectoren de agro/food, de maakindustrie en de logistiek. Het mooie aspergesmenu werd ook dit jaar weer verzorgd door Hotel Restaurant Valuas en Hostellerie de Hamert. De 340 gasten uit Nederland, Duitsland en België, die door 33 bedrijven, onderwijsinstellingen, overheden en organisaties werden uitgenodigd, konden daarnaast luisteren naar gastsprekers Maxime Verhagen (voorzitter van Bouwend Nederland) en Hans Steenbergen (trendwatcher Food). Ook het onderwijs en innovatieve ontwikkelingen binnen de foodsector kregen gisteravond een prominente plaats. De gasten werden bij de ingang van Villa Flora verwelkomd door de stichters van Venlo, Flujas en Guntrud, en konden ook een echt aspergesbed aanschouwen.

Foto's Frits Widdershoven

Lees ook