L'Appetito Gran Gusto & L'Appetito in 't bakhoes

Restaurantgids

Maandag 10 april 2017

Twee restaurants op twee prachtige locaties vlak naast elkaar, dat is dubbel genieten in Sint Geertruid. Ontdek er de Italiaanse heerlijkheden van chef-koks Maurits van Weerdhuizen en Berry Eikenboom. 

L’Appetito Gran Gusto is een uniek pasta-, pizza- en ijsrestaurant in een prachtig verbouwde carréboerderij met groot terras op de cour. De ambachtelijke en dagvers bereide gerechten geserveerd in de bijzonder aangename ambiance maken een bezoek aan Gran Gusto tot een unieke ervaring. De kaart biedt verrukkelijke pasta’s, zalige pizza’s uit de houtoven, overheerlijk huisgemaakt ijs en tongstrelende desserts.

L’Appetito In ’t Bakhoes is het alom bekende pizzarestaurant waar het pizzabakken tot hogere kunst is verheven. Op ambachtelij­ke wijze worden op basis van origi­nele Italiaanse recep­ten de pizza's met vers bereid deeg en heerlijke in­grediënten gebakken in een originele steen­oven uit 1812. Elke pizza-liefhebber moet dit gezellige restaurant in een verbouwd Limburgs ‘bakhoes’ een keer hebben bezocht.


Restaurant L’Appetito Gran Gusto

Dorpstraat 26
6265 AL Sint Geertruid
+31 (0) 43-851 6545
www.lappetitograngusto.nl
info@lappetitograngusto.nl


Pizzeria L’Appetito in ’t Bakhoes
Dorpstraat 24
6265 AL Sint Geertruid
+31 (0) 43 408 3690
www.lappetito.nl
info@lappetito.nl

 
Openingstijden;
Woensdag t/m vrijdag       van 16.00 uur tot 21.30 uur
Zaterdag en zondag          van 12.00 uur tot 21.00 uur 

 

Lees ook