Speciale ontvangst relaties Chapeau op TEFAF

Fotoverslag

Woensdag 15 maart 2017


In TEFAF-stand 707, het gezamenlijke onderkomen van Chapeau/Maastricht Region in de TEFAF Papersectie op de eerste etage (de afdeling die geheel gewijd is aan kunstwerken op papier), was ook dit jaar weer een ontvangst voor de relaties van Chapeau. Veel van de genodigden hadden voor de receptie al een bezoek gebracht aan de beurs.

Als we de beursstemming mogen geloven, is de wereldeconomie in sneltreinvaart uit haar dal aan het klimmen. Handelaren spreken van de beste beurs sinds jaren. Hun enthousiasme werkt kennelijk aanstekelijk, want ook onder de gasten van Chapeau was de stemming opperbest. De dertigste editie van TEFAF duurt nog tot en met zondag.

Foto's Harry Heuts 

Lees ook

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram