Golfbaan Het Rijk van Margraten

Smaakvolle gerechten in een schitterend heuvellandschap

Donderdag 30 maart 2017

In een schitterend heuvellandschap, tussen landerijen, wijngaarden en oude bossen, ligt Golfbaan Het Rijk van Margraten. Vanuit het gezellige restaurant met lounge hebt u een fantastisch uitzicht over Maastricht en het Heuvelland. Zowel golfers als niet-golfers zijn van harte welkom. Behalve golfen kunt u ook met uw ge­zin, collega's of vrienden genieten van een rondje Short Golf. Uiteraard bent u welkom voor een (zaken)lunch of diner, maar ook voor alleen een kopje koffie met verse vlaai of een lekker glas wijn.

Geniet van de regelmatig wisselende seizoenskaart. Het keukenteam verrast u graag met smaakvolle ge­rech­ten. Proef bijvoorbeeld het huisgemaakt zuurvlees, de sala­des en de clubsandwich! 

Bemelerweg 99
6267 AL, Cadier en Keer
043 356 99 99 
www.golfenophetrijk.nl/margraten
info@golfbaanhetrijkvanmargraten.nl

Lees ook