Hotel-restaurant In Kanne & Kruike

Rustieke sfeer met authentieke streekgerechten

Maandag 27 maart 2017

Hotel-restaurant In Kanne & Kruike ligt op 4,5 kilometer van het Vrijthof in Maastricht (vlakbij de Apostelhoeve) in het Belgische Kanne (gemeente Riemst). Op het grote terras of in het restaurant geniet u van aangename gerechten.

Kanne is een wat belegen grensplaatsje aan de Belgi­sche kant van de grens en in die sfeer past het ruim 40 jaar bestaande hotel perfect. In Kanne & Kruike zet de sfeer van weleer perfect neer, zonder geda­teerd  te zijn. Noem het eerder rustiek. De typische inrich­ting is vooral gecreëerd door de vorige eigenaar, voormalig profvoetballer Willy Brokamp.

Tegenwoordig is het hotel in handen van gastheer Emile Bongaerts en chef-kok Ralph Willems. Deze laatste brengt de sfeer van weleer terug met authentieke stre­ekgerechten. De prijsstelling van het restaurant doet ook een beetje aan vroeger denken en dat is mooi mee­genomen!

Statiestraat 39
B 3770 Kanne-Riemst
+32 (0) 12 45 25 75 
www.in-kanne-en-kruike.com
inkanneenkruike@gmail.com

Maandag t/m vrijdag 11.30 -  22.00 uur
Zaterdag t/m zondag 11.00 - 22.00 uur 

Lees ook

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram