Beluga Loves You

Een nieuwe wereld van smaken, geuren en gastvrijheid

Donderdag 23 maart 2017

In de diverse ‘areas’ van Beluga Loves You ontvouwt zich een wereld van smaken, geuren en gastvrijheid. Geniet van gerechten op hoog nive­au in een aange­name en ongedwongen sfeer. Ontdek hoe tegengestelde smaken kunnen samenkomen.

In de Restaurant Area worden de mooiste gerechten en de beste wijnen geserveerd en ondergaat u de complete Beluga Loves You ervaring. Eten, drinken en tuned up­ mu­ziek in een sfeer van optimale gast­vrijheid.

De ‘Love Boat Area’ en de ‘Lounge Area’ zijn bestemd voor  low dining. Hier dineert u aan kleine semi‑lage tafels met uit­zicht op de Maas. In ‘Die Stube Area’ en de ‘Foodbar Area’, tus­sen de keuken en de Maas, kunt u de verrichtingen in de keuken volgen en tijdens de lunch of het diner genieten van de resultaten. En als afsluiter vervult chef-kok Hans van Wolde aan het eind van de avond regelmatig de rol van deejay!

In het voorjaar en de zomer bent u van harte welkom op één van de best bewaarde geheimen van Maastricht: de ‘Garden Area’, de compleet vernieuwde binnentuin, waar een lunch of aperitief een bijzondere belevenis wordt.

Beluga Loves You
Plein 1992, 12
6221 JP Maastricht
043 - 321 33 64
www.belugalovesyou.com
info@belugalovesyou.com       
Ma tot za 12.00 - 13.30 uur, 18.30 - 21.00 uur

Lees ook

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram