NOVUM stapt in Apple Park Hotel

Golden Tulip Apple Park Hotel wordt NOVUM Apple Park Hotel

Woensdag 1 maart 2017

NOVUM Group Hotels stapt per 1 maart in de exploitatie van het Apple Park Hotel Maastricht. De huidige eigenaar Benoit Wesly blijft bij de exploitatie betrokken. De huidige naam Golden Tulip Apple Park Hotel zal veranderen in NOVUM Apple Park Hotel.

NOVUM Group Hotels is een van oudsher Perzisch familiebedrijf dat vanuit Duitsland wereldwijd opereert. Het bedrijf van de familie Etmenan exploiteert momenteel meer dan 130 hotels met circa 14.500 kamers. In 2016 bezochten 3 miljoen hotelgasten de NOVUM-hotels. De omzet in 2016 bedroeg 120 miljoen Euro’s.  Bij NOVUM zijn meer dan 1.000 medewerkers werkzaam.

Benoit Wesly exploiteert verder Hotel Derlon aan het OLV-plein in Maastricht en is bezig met plannen voor de vestiging van een luxe hotel in het voormalige LIOF-kantoorgebouw aan de Boschstraat.

 

 

 

Lees ook