Mecc Maastricht investeert in de toekomst

Trots om al 30 jaar de mooiste kunstbeurs ter wereld te ontvangen

Vrijdag 3 maart 2017

MECC  Maastricht is trots om al 30 jaar de mooiste kunstbeurs ter wereld, TEFAF, te ontvangen. Alle medewerkers zetten zich extra in om het de organisatie, de kunsthandelaren en de bezoekers optimaal naar de zin te maken.

MECC Maastricht groeit bovendien mee met de ontwikkelingen in de markt en de behoefte van TEFAF. Vorig jaar in de doorgang naar de expo-foyer geheel verbouwd, waardoor met name de afdeling TEFAF Paper veel toegankelijker is geworden voor het publiek.

Ook de komende jaren zal er geïnvesteerd worden in verdere verbeteringen. Zo zullen de bezoekers van TEFAF in 2018 gebruik kunnen maken van een volledig vernieuwde toegang aan de buitenkant, naar de hoofdingang. Nieuwe parkeergelegenheden, nieuwe bestrating, een betere logistiek en ook meer groen, zodat het kunstfeest al buiten begint.

En ook voor de jaren erna staan ambitieuze veranderingen aan de gebouwen, die bedoeld zijn om de kwaliteit van de dienstverlening verder te verhogen, op de planning.

MECC Maastricht werkt aan de toekomst, voor het beste resultaat.

Lees ook