Superlekker optreden van Lucky Fonz III

Intieme show Bonbonnière in samenwerking met Derlon Hotel

Woensdag 29 maart 2017

De pers is enthousiast over ‘Superlekker’, de nieuwe theatershow van Lucky Fonz III. 'Niet overrompelend, wel onderhoudend', oordeelde NRC Handelsblad. 'Akoestische gitaarliedjes in de stijl van zijn held Bob Dylan, maar dan met meer grappen erin', aldus de Volkskrant. Over één ding is iedereen het eens: de singer-songwriter Otto Wichers, alias Lucky Fonz III, weet het publiek van begin tot eind in zijn greep te houden. 'Met een mix van muziek en verhalen die inderdaad superlekker te noemen is', jubelt de ochtendkrant, die het optreden in januari bekroonde met vier sterren.

Op woensdag 5 april komt Lucky Fonz met zijn ‘superlekkere’ theatershow, naar Maastricht. In La Bonbonnière, een van de sfeervolste theaters van Nederland, verzorgt hij een ‘intiem optreden’ voor een klein publiek. Het gaat om een initiatief van Derlon Hotel, dat de one-man-show geprogrammeerd heeft in het kader van de reeks ‘kleinschalige optredens met grote namen’. Volgens directeur Sione Götte van Derlon Hotel, die eerder Spinvis en de fameuze bandoneonspeler Carel Kraayenhof naar de Limburgse hoofdstad haalde, past de in 1981 geboren Lucky Fonz feilloos in het rijtje Nederlandse artiesten dat ze dit jaar en de komende jaren wil uitnodigen voor een optreden in het kleinschalige theater, dat pal tegenover haar hotel ligt.

‘Superlekker’ kan gekenschetst worden als een mix van muziek en verhalen. Maar liefst elf nummers die ten gehore worden gebracht zijn nieuw. ,,De persoonlijke show biedt een mooi inkijkje in het hoofd van een ooit hevig verwarde jongen”, aldus een recensent. 

Het concert van Lucky Fons III (kaarten kosten €20,-) kan eventueel worden gecombineerd met een ‘superlekker’ driegangendiner, inclusief wijnarrangement (totale prijs €70,-) en een overnachting in het luxueuze Derlon Hotel.

Kijk voor alle mogelijkheden en arrangementen op www.derlon.com

Lees ook