Nieuwe directeur voor Hotel de l’Empereur

Bob van Herpen verruilt Vaalsbroek voor Maastricht

Auteur: Maarten van Laarhoven
Donderdag 30 maart 2017

Amrâth Grand Hotel de l’Empereur in Maastricht heeft vanaf 1 april een nieuwe directeur in de persoon van Bob van Herpen. De nieuwe general manager komt van Bilderberg Kasteel Vaalsbroek, waar hij recentelijk diverse staffuncties heeft bekleed.

Grand Hotel de l’Empereur is in de Limburgse hoofdstad een begrip. De slaapgelegenheid annex conferentiecentrum is gevestigd in een uit 1901 daterend rijksmonument pal tegenover het centraal station, dat vorig jaar grotendeels gerenoveerd is.

De nieuwe general manager is opgeleid aan de Hoge Hotelschool in Maastricht. Tegenover het vakblad Misset Horeca verklaart hij veel zin te hebben in zijn nieuwe job. ,,Gastvrijheid loopt als een leidraad door mijn carrière. Ik heb veel zin dat ook als general manager bij  Amrâth Hôtels uit te gaan dragen.”

Van Herpens overstap is de tweede directeurswissel binnen korte tijd in de Maastrichtse hotellerie. Vorig maand trad Martijn Dresen aan als nieuwe hoogste baas van het Crowne Plaza hotel aan de Maas, waarvan het restaurant (De Mangerie) vorig jaar door Chapeau bekroond vanwege zijn prachtige terras

Dresen was tot voor kort werkzaam in Londen, waar hij jarenlang werkte in het Double Tree by Hilton Tower, achtereenvolgens als general manager, director of operations en director of business development.

Lees ook