Noord-Limburg maakt zich op voor CONNECTED

Tweede editie netwerkevent in het teken van vernieuwing

Dinsdag 7 maart 2017

In De Maaspoort in Venlo vindt op 11 april de tweede editie van CONNECTED plaats. Het kennis-, inspiratie- en netwerkevenement is speciaal bedoeld voor het bedrijfsleven, de overheid en het onderwijs in Noord-Limburg. De tweede editie staat geheel in het teken van innovatie en duurzaamheid. 

CONNECTED is gericht op beslissers in het bedrijfsleven, overheid en onderwijs. In het gevarieerde dagprogramma komen diverse ontwikkelingen en initiatieven in de regio aan bod. Op een speciale innovatiemarkt kunnen bezoekers inspiratie opdoen. Daarnaast is er een netwerkplein waar alle ruimte is voor het leggen van contacten en het smeden van nieuwe samenwerkingsverbanden. 

Aan het regionale initiatief is een groot aantal partners verbonden. Een sleutelrol is weggelegd voor Regio Venlo, het samenwerkingsverband van zeven gemeenten in Noord-Limburg.

Entreekaarten voor CONNECTED zijn te verkrijgen voor € 149 ex btw. Partners en organisatie van het evenement nodigen daarnaast ook relaties uit voor een gratis bezoek. Het programma begint om 13.30 uur en wordt geopend met een inspirerende keynote van spreker en auteur van managementboeken Menno Lanting.

Kijk voor het volledige programma op de website www.connectedevent.nl

Lees ook

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram