Noord-Limburg maakt zich op voor CONNECTED

Tweede editie netwerkevent in het teken van vernieuwing

Auteur: Maarten van Laarhoven
Maandag 20 maart 2017

In De Maaspoort in Venlo vindt op 11 april de tweede editie van CONNECTED plaats. Het kennis-, inspiratie- en netwerkevenement is speciaal bedoeld voor het bedrijfsleven, de overheid en het onderwijs in Noord-Limburg. De tweede editie staat geheel in het teken van innovatie en duurzaamheid. 

CONNECTED is gericht op beslissers (directie en management) in het bedrijfsleven, overheid en onderwijs. Innovatie en duurzaamheid zijn dit keer de hoofdthema’s. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere de ontwikkelingen op de Brightlands Greenport Venlo campus, de verbinding tussen studenten en bedrijfsleven en trends in de industrie, logistiek en agri/food. Tevens zijn er voorbeelden van succesvolle innovatieprojecten. Er is een netwerkplein waar nieuwe samenwerkingsverbanden gelegd kunnen worden en een innovatiemarkt, waar startups en multinationals hun laatste noviteiten presenteren. 

Bezoekers kunnen een toegangskaart kopen (€ 149 ex btw ), of komen gratis op uitnodiging van een van de vele partners van het evenement. CONNECTED begint dinsdag 11 april om 13.30 uur met een plenaire opening met een keynote van inspirator en trendwatcher Menno Lanting. Het programma eindigt om 22.00 uur. Bezoekers kunnen zelf hun programma samenstellen en bepalen wanneer ze in- en uitstromen. Gedurende de hele dag is er een hapje en een drankje. Meer informatie is te vinden op www.connectedevent.nl

 

 

Lees ook

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram