Chapeau Château

Een unieke lifestylefair in een prachtige omgeving

Zondag 19 maart 2017

Beeldt u zich even het volgende in:

Een prachtig kasteel in het mooi Limburgse heuvelland, verschillende culinaire verwennerijen en ontdekkingen op topniveau, een tentoonstelling van de mooiste juwelen, tal van innovatieconcepten om zelf uit te proberen, de laatste modetrends op de catwalk, luxe auto's die klaar staan voor een proefrit, sfeervolle muzikale intermezzo's met daarnaast culturele lezingen en tot slot u die poseert voor de cover van de volgende Chapeau. Klinkt als een droom toch?

Dat alles zal binnenkort werkelijkheid worden. In het kader van het twintigjarig bestaan van Chapeau en Château St. Gerlach organiseren wij samen de lifestylefair Chapeau Château! Op zondag 25 juni lijkt het alsof u letterlijk door Chapeau Magazine loopt, in de prachtige omgeving van Château St. Gerlach in Valkenburg. Samen met twintig Euregionale partners creëren wij deze middag een unieke lifestylebeleving. En uiteraard kunt u hierbij zijn.

Blijf ons de komende periode volgen voor alle informatie. 

Lees ook

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram