Maaslands Antiquariaat & Lijstenmakerij

Ambachtelijke lijsten op maat

Zaterdag 11 maart 2017

Met TEFAF in de stad ligt de nadruk op kunst en alles wat daarmee te maken heeft. Mooie kunst is een genot, maar het is belangrijk dat een kunstwerk van een passende lijst voorzien wordt. En dan bij voorkeur een lijst die ambachtelijk gemaakt is, passend qua stijl en periode bij het kunstwerk en passend bij de eigenaar van het kunstwerk.

Maaslands Antiquariaat & Lijstenmakerij is hét adres voor vakkundige lijsten in vele soorten. Zo zijn onder meer de prachtige lijsten van Gehring & Heijdenrijk, die internationale roem vergaren, verkrijgbaar. Van empire tot hedendaags design, spiegels en objecten, alles kan worden ingelijst. Niet alleen het inlijsten zelf is een ambacht op zich, voorafgaand is het advies bepalend. Met kennis van (kunst) zaken wordt ook geadviseerd ten aanzien van interieur en verlichting. 

Rechtstraat 77, Maastricht
043-3250510
www.maaslands.nl 

Lees ook