Heart Systems Nederland

Persoonlijke ontwikkeling in de veilige setting van kleine groepen

Woensdag 1 maart 2017

Geen betere plek om te ontsnappen aan alle hectiek dan in het sfeervolle pand van Heart Systems Nederland, gevestigd in een voormalige schuurkerk in Geulle. Was het in 1945 al een toevluchtsoord voor zielerustzoekers, ook tegenwoordig kan men er zowel binnen als in de riante achtertuin terecht voor activiteiten ter bevordering van de mentale gezondheid.

Opleidingen & workshops voor zowel trainers/coaches als particulieren
Chantal Bieshaar, trainer en eigenaar van Heart Systems, heeft behalve een spirituele kant ook een zakelijke achtergrond in HR-management. Haar focus ligt op bewustwording, communicatie en Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) met geluk en balans als einddoel. Bieshaar: ‘Ik ben ervan overtuigd dat mentale gezondheid nóg belangrijker is dan lichamelijke gezondheid. Iemand die mentaal gezond is, krijgt minder snel lichamelijke klachten en als die toch ontstaan, ben je beter in staat om hiermee om te gaan.’
Daarom bieden we verschillende opleidingen aan: NLP, Mindfulness (2017) en Integral Eye Movement Therapie (IEMT). De eerste twee trainingen geef ik zelf en zijn voor zowel particulieren als trainers of coaches die zich persoonlijk willen ontwikkelen. IEMT-training is vooral bedoeld voor psychologen, (loopbaan)coaches en re-integratiebegeleiders en wordt gegeven door Anne Ten Brinke.’

NLP, Mindfulness en IEMT
NLP geeft inzicht in communicatie en gedrag. Je krijgt inzicht in je weerstanden en overtuigingen en helpt deze om te buigen en/of los te laten. Mindfulness training is een aandachtstraining waar je leert hoe je uit de automatische piloot kunt komen en gedachtenpatronen doorbreekt. Je leert beter omgaan met stress en voorkomt werkgerelateerde uitval zoals burnoutklachten. IEMT is gericht op traumaverwerking. Via IEMT breng je gezonde grenzen aan in negatieve imprints door afstand te creëren tot het trauma. Soms is er binnen één sessie al een merkbaar effect.

De ervaring zelf is niet belangrijk, wél het effect dat ervaringen hebben op je dagelijkse leven. Al onze opleidingen zijn kleinschalig (maximaal 12 deelnemers) en gecertificeerd. Heb je een specifiek probleem? Dan behoort coaching ook tot de mogelijkheid. Bieshaar: ‘Soms zet ik daarbij ook ‘spiegelen met honden’ in, waarbij mensen snel inzicht krijgen in wat hen belemmert.

Regie terugpakken
Heart Systems biedt oplossingen op maat voor mensen die vastgelopen zijn in hun carrière, steeds tegen dezelfde patronen aanlopen of een laag zelfbeeld hebben vanwege beperkende overtuigingen. Bieshaar: ‘Om een betere mentale weerbaarheid te krijgen moet je intern de dialoog aangaan met je conflicterende delen. Onze opleidingen helpen je om de regie terug te pakken zodat je jezelf ten goede kunt veranderen.’

Hussenbergstraat 25
6243 AG Geulle
06 2155 2778
info@heartsystems.nl
www.heartsystems.nl

Lees ook