Het Verdrag van Maastricht 25 jaar later

Interview Jean-Claude Juncker

Zondag 12 maart 2017

Naar aanleiding van het 25-jarig bestaan van het Verdrag van Maastricht op 7 februari van dit jaar, namen Chapeau-redacteuren Jo Cortenraedt en Maarten van Laarhoven in het laatste kwartaal van 2016 vijftien gesprekken op met betrokkenen van destijds en Europese toppolitici van nu. Deze interviews hebben geleid tot de documentaire 'Het Verdrag van Maastricht 25 jaar later'. Vanaf nu worden de afzonderlijke vraaggesprekken wekelijks gepubliceerd op onze website.

Interview 3: Jean-Claude Juncker, Voorzitter van de Europese Commissie. 

Lees ook

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram