Restaurant La Barceloneta

Spaanser dan hier kan het nauwelijks

Maandag 20 februari 2017

Margarida Gatuellas is Spaanse. Ze kwam naar Maastricht voor een studie en bleef in de regio om er haar eigen restaurant te openen. Met veel succes. Spaanser dan hier kan het nauwelijks: het bier, de wijnen en uiteraard de tapas, het is allemaal puur Spaans. Margarida komt uit Barcelona, vandaar de naam La Barceloneta. ’s Zomers geniet u op een groot terras van zon en lekker, andere seizoenen worden aangenaam ingevuld in de diverse restaurantkamers. Overigens: tapas zijn ideaal voor "sharing". Geniet hier samen van een avondvullend programma. "Spanje" begint naast de voormalige veilinghallen van Gronsveld.

La Barceloneta
Stationsstraat 77
6247 BK Gronsveld
043-4081231
www.labarceloneta.nl
info@labarceloneta.nl 

Open
dinsdag t/m vrijdag 16.00 - 22.00 uur
zaterdag 15.30 - 22.00 uur
zondag 15.30 - 21.30 uur 

 

Lees ook