Landgoed Heerdeberg

Een rustgevende horeca-locatie midden in een bosrijke omgeving

Maandag 13 februari 2017

Midden in een bosrijke omgeving, op drie kilometer van Maastricht, ligt Landgoed Heerdeberg, met grotten, een restaurant, een conferentiezaal en een cafeetje. Het hore­ca-gedeelte heeft een groot terras dat uitzicht biedt op een 60 miljoen jaar oude mergelwand en is ook bekend als Herberg ‘Bij de Paters’ en ‘Beeldentuin Maas­tricht’.

Op de kaart vindt u streekgerechten, uiteraard be­reid met en van streekproducten, zoals huisgemaakte bloedworst van eigen varkentjes (Bonte Benthei­mers).
De herberg, die ook zeer geschikt is voor feesten, koffie­tafels, private dining en vergaderingen, is goed bereik­baar en beschikt over eigen parkeerplaatsen. Een idyllische en rustgevende plek, waar kunst, cul­tuur en natuur samen komen. En waar u ook nog kunt genieten van de natuurstenen sculpturen in de beelden­tuin. Elke eerste en derde zondag van de maand is er een biostreekmarkt.

 

Landgoed Heerdeberg
Pater Kustersweg 20
6267 NL Cadier en Keer
Telefoon: +31 (0) 43 - 311 00 52
www.beeldentuinmaastricht.nl
info@beeldentuinmaastricht.nl

Open: wo - zo 10.00 - 19.00 uur (keuken tot 18.30 uur)
Eigenaar: José de Goede
Chef-kok: Coenraad Reinders

Keuken: Euregionaal
Driegangenmenu: € 24,50
Terras
Parkeerplaatsen
Kookcursussen
Vakantiewoningen
Vergaderingen/seminars

Lees ook