Chapeau Community Diner breidt uit

Inspirerende bijeenkomst in nieuw paviljoen Château Sint Gerlach

Auteur: Xavier Cortenraedt
Dinsdag 14 februari 2017


Maar liefst veertig gasten waren gisteravond aanwezig bij de vierde editie van het Chapeau Community Diner. Een initiatief van Chapeau, waarbij het platform dat bericht over het goede leven in de Euregio drie keer per jaar adverteerders uitnodigt op een speciale locatie.

Waar de club een jaar geleden begon met zo’n twintig genodigden, is het aantal deelnemers inmiddels verdubbeld. Kwantiteit is evenwel niet de doelstelling van deze community: het kwalitatief netwerken op directie- of eigenaarsniveau staat voorop. Zo wordt het aantal speeches bewust beperkt gehouden en staan vooral ‘verbinden’ en het delen van kennis en centraal.

Het bijzondere diner vond dit keer plaats in het nieuwe paviljoen van Château Sint-Gerlach. Eigenaar Camille Oostwegel nam de gasten middels spraak en beeld mee in het traject rond de bouw in het afgelopen jaar. Uiteraard kregen de aanwezigen ook een rondleiding door de nieuwe hoeve. Culinair werden de gasten volledig in de watten gelegd door de staf van Sint Gerlach.

Het team van Chapeau nam de gelegenheid te baat de leden van de Chapeau Community bij te praten over de plannen voor de komende maanden, voornamelijk op het gebied van online, evenementen en Belgisch-Limburg. Zij kregen daarover bij wijze van primeur alvast een tipje van de sluier opgelicht. Ook werd even stilgestaan bij het 20-jarig bestaan van het magazine, de documentaire ’Het Verdrag van Maastricht 25 jaar later’ die door de redactie van Chapeau geproduceerd is, en de komende editie van TEFAF.   

Foto’s: Frits Widdershoven

 

Lees ook