Event: Exclusief naar TEFAF Maastricht

Chapeau viert feest!

Woensdag 1 februari 2017

Van 9 tot 19 maart vindt de belangrijkste kunstbeurs ter wereld, TEFAF, plaats in MECC Maastricht. Chapeau is al de nodige jaren standhouder van de 'Chapeau/Maastricht region'-stand op TEFAF. Dit samen met toonaangevende partijen, waaronder de gemeente Maastricht, de provincie Limburg, DSM, Brightlands, Connect Limburg en de Universiteit Maastricht. Chapeau biedt twintig lezers de mogelijkheid om TEFAF te bezoeken op zondag 12 maart, met een speciaal programma:

12u00 Ontvangst op de Chapeau/Maastricht region stand op TEFAF met een drankje
12u30 Welkom door Jo Cortenraedt van Chapeau. Korte presentatie van Stichting Restauratie Atelier Limburg
13u00 Vrije rondgang over de beurs
17u00 Verzorgde borrel op de Chapeau/Maastricht region stand
18u00 Einde borrel. Mogelijkheid tot verder bezoeken van de beurs op eigen initiatief
19u00 Einde TEFAF


Deelname aan dit speciaal programma kost vijftig euro, inclusief toegangskaart. Schrijf u snel in, want deelname is beperkt tot twintig personen. Aanmelden of verdere informatie kan via events@chapeaumagazine.com

Lees ook