Eerbetoon aan jubilerende zakenman Pierre Boels

Ondernemer verrast met nieuw boek over grenzeloos ondernemen

Auteur: Maarten van Laarhoven
Donderdag 16 februari 2017

Tijdens de derde editie van het jaarlijkse netwerkevent van Connect Limburg, getiteld: ‘De kracht van Limburg’, is gisteravond het eerste exemplaar van het nieuwe boek van Armand Vliegen, getiteld 'Grenzeloos ondernemen, eenrichtingsverkeer of tweerichtingsverkeer’, overhandigd aan gastheer Pierre Boels. De bijeenkomst vond plaats in de hoofdvestiging van het bekende Limburgse bedrijf in Sittard.

Boels trad op als gastheer in het kader van het 40-jarig bestaan van zijn bedrijf, dat inmiddels volop in het buitenland actief is.

In het boek van Vliegen worden meer dan 60 bedrijven en hun grenzeloze avonturen en ambities beschreven. Een eerder boek over dit onderwerp van de hand van Vliegen, verscheen in 2011.

Vliegen werkt in het dagelijks leven als adviseur van bedrijven die overwegen in België of Duitsland actief te zijn. Volgens hem is er geen enkele reden om niet een kijkje over de grens te nemen. Wel is het belangrijk dat een stap richting een van de buurlanden goed wordt voorbereid. In het boek waarschuwt Vliegen aan de hand van een groot aantal praktijkvoorbeelden voor de valkuilen bij grenzeloos ondernemen. Daarnaast wijst hij op het feit dat veel ondernemers de vele kansen die er liggen niet benutten. In de ogen van de auteur zijn ze vooral bezig om schijnargumenten te verzinnen om vooral maar niet hun geluk in Duitsland of België te beproeven.   

Het boek is vanaf vandaag verkrijgbaar bij Boekhandel Dominicanen in Maastricht. Daarnaast is het rechtstreeks te bestellen via www.grenzeloosondernemen.eu 

De prijs van het boek is 29,50 euro. De gouverneurs van de beide Limburgen, de burgemeester van Maastricht en kopstukken van de universiteiten van Maastricht en Hasselt onderstrepen in het boek de waarde en het nut van het bijna 300 pagina's omvattende werk.

Foto Luc Hommes

Lees ook

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram