Een goed figuur zonder chirurgie

Wikler Kliniek nu ook in Maastricht

Dinsdag 21 februari 2017

Pas drie jaar geleden introduceerde dermatoloog Dr. Jim Wikler de methode CoolSculpting in Nederland en inmiddels zijn verspreid over het land klinieken geopend, de nieuwste nu in Maastricht. Door middel van de in Amerika ontwikkelde technologie om vetcellen via een uitgedokterde procedure te bevriezen, worden deze afgebroken, zonder dat er nadelige gevolgen ontstaan voor huid of weefsel. In twee maanden tijd verwijdert het lichaam de door de behandeling beschadigde cellen op een natuurlijke wijze. Het resultaat is een lichaamscorrectie zoals de cliënt dat wenst, zonder dat er cosmetische chirurgie aan te pas komt.

„Het is snel, veilig en efficiënt”, vertelt dr. Wikler in zijn kliniek in Randwyck-Maastricht. „Praktisch gezien is de behandeling voor mensen die overtollige vetranden hebben. Het is niet zozeer gericht op mensen met zwaar overgewicht, maar vooral op degenen die best al gezond leven maar bepaalde ‘rolletjes’ toch maar niet weg krijgen.”

De behandelmethode is ontwikkeld door het Amerikaanse bedrijf Zeltiq in samenwerking met de bekende gerenommeerde Harvard University. De methodiek is uitgebreid getest en goedgekeurd door de Amerikaanse voedsel- en warenautoriteit FDA. „De resultaten waren zo opmerkelijk dat ik besloot om deze apparatuur naar Nederland te halen en daarmee de techniek hier te introduceren.” De belangstelling van cliënten blijkt groot. „Opvallend is dat we in Maastricht ook veel mensen krijgen uit België en Duitsland, het spreekt zich snel rond.”

Belangrijk vindt dr. Wikler het dat de techniek deskundig wordt uitgevoerd. „Ik kan niet persoonlijk in alle klinieken tegelijk zijn, daarom hebben we overal medische teams die vooraf aan elke behandeling de betreffende toepassing met mij doornemen via alle moderne communicatiemethoden. Zodoende kan ik persoonlijk toezien dat overal de perfecte behandeling wordt uitgevoerd. Dat is belangrijk, want hoe succesvol deze techniek ook is, je krijgt op een gegeven moment ook namaak in de markt, zoals momenteel vooral het geval is in sommige schoonheidssalons die werken met uit Azië geÏmporteerde apparatuur. Daarmee kun je niet de originele behandeling toepassen, nog even los van de vraag of er dan ook een medisch deskundige in huis is.”

Bij de Wikler-klinieken zoals in Maastricht wordt gezorgd voor een comfortabele sfeer waarbij de cliënt zich ontspannen kan. Bovendien let men goed op discretie zodat de mensen ‘anoniem’ de praktijk kunnen binnenlopen. „Het mooiste is dat onze cliënten zich bij de zichtbare resultaten van de behandeling prettiger voelen in hun lijf, ze zijn meer in balans.”

Voor meer informatie en het maken van een afspraak: 
020-7372854 
info@drwiklerklinieken.nl

Lees ook

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram