Stephan Laschet, een gedreven en ambitieuze personal coach

Wetenschappelijke kennis omgezet in perfecte personal training

Woensdag 15 februari 2017

De droom van iedereen: strak, slank en in shape zijn zonder er moeite voor te doen. Iedereen zoekt naar HET wondermiddel. “Sprookjes”, volgens inspanningsfysioloog Stephan Laschet van Sportspecifiq. “Wil je jouw perfecte lichaam en conditie, dan zul je ervoor moeten werken. Iedereen die fit en in shape is, zal dit beamen. Ervoor werken hoeft echter niet vervelend te zijn. Ik zorg ervoor dat je plezier hebt in het trainen. Mijn taak is het neerzetten van een uitdagende training, specifiek gericht op iedere individuele cliënt, waarbij we samen toe werken naar jouw ultieme doel.”

Uiteraard is dat ultieme doel voor iedereen anders. Stephan traint mensen met zeer uiteenlopende doelen. Van topsporters die hun prestaties willen maximaliseren tot aan de recreatieve sporter die net een revalidatietraject achter de rug heeft en weer fit wil worden. “Je kunt begrijpen dat deze cliënten allemaal hun sterke en zwakke punten hebben. Daarbij hebben ze persoonlijke doelen en fysieke kenmerken, die allemaal van invloed zijn op de training die ik hen geef.” Vanuit zijn achtergrond als bewegingswetenschapper en inspanningsfysioloog, afgestudeerd aan Maastricht University, kan Stephan zijn wetenschappelijke kennis omzetten in de perfecte training en periodisering.

 

 

Daarnaast werd Stephan in 2012 wereldkampioen bankdrukken en was hij actief in de competitieve krachtsport. “Gedurende 13 jaar heb ik mezelf uitgedaagd, gestimuleerd en bovenal veel ervaring met trainen opgedaan. Je leert steeds meer over jezelf en specifieke trainingsvormen. In combinatie met mijn wetenschappelijke achtergrond weet ik hoe ver ik kan gaan met een cliënt. Ik wil grenzen verleggen, zonder je over de rand te duwen. Mensen kunnen meer dan ze zelf denken en je kunt erop vertrouwen dat ik dat naar boven haal.”

Voeding en training gaan hand in hand. “Je kunt nog zo hard trainen. Als je voeding niet in orde is, ga je nooit de doelen halen die je voor ogen hebt.” Stephan kan je een persoonlijk voedingsplan leveren, dat volledig geïndividualiseerd en wetenschappelijk onderbouwd is. “Geen gebakken lucht, maar keiharde feiten. Als jij je houdt aan het plan, garandeer ik je resultaat.”

Het maakt niet uit wat je leeftijd of fysieke startpunt is, Stephan kan je verder helpen. Excuses als “ik heb geen tijd” of “dat werkt niet voor mij” zijn manieren om jezelf ervan te overtuigen dat het oke is om niet aan je eigen gezondheid en welzijn te werken. “Stel jezelf de vraag, als je gezondheid en welzijn niet prioriteit nummer 1 is, hoe wil je dan het maximale uit je leven halen?” Tijd voor actie en verandering. Als je zoekt naar next level personal training, begeleid door een gedreven, ambitieuze coach, ben je bij Stephan aan het juiste adres.

Voor een vrijblijvend intakegesprek:
06-20078733
info@sportspecifiq.nl
www.sportspecifiq.nl

 

 

Lees ook

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen