Citymobiel, het meest efficiënte en rendabele reclame object

Milieubewust en perfect mobiel zijn

Dinsdag 28 februari 2017

Mens en bedrijf beseffen meer dan ooit dat de mobiele toekomst groen kleurt. Dat je milieubewust kan leven en toch perfect mobiel kan zijn. Dat bedrijfsprocessen niet alleen efficiënt maar ook duurzaam zijn. In 2014 is het citymobiel benoemd tot het meest efficiënte en rendabele reclame object. Een bijkomend voordeel is dat onze mobielen vrij van Bpm en wegenbelasting zijn.

Het merk Garia is synoniem met de meest exclusieve electric leisure car in de wereld, geheel ontwikkeld in lijn met de automotive wetgeving. De exclusieve Deense Garia wordt ontworpen door een team van hooggekwalifi-ceerde ingenieurs en designers.

Garia Utility
De Garia Utility voertuigen zijn ideaal om zich stil, comfortabel en veilig te bewegen in een stedelijke omgeving. Omdat ze voorzien zijn van een kenteken en alle wettelijk verplichte accessoires, mogen ze ook rijden op de open-bare weg aan een maximale snelheid van 45 km/uur. Ze zijn snel opgeladen en makkelijk wendbaar, wat parkeren bijzonder eenvoudig maakt. De actieradius van deze ecologische voertuigen ligt maar liefst tussen 40 en 120 km en neemt nog steeds toe. Bovendien zorgen de Garia Utility voertuigen voor meer econo-mische efficiëntie.

Nauwe drukke steden
Bij kleinere elektrische voertuigen vormen deze aspecten minder een drempel. Er kleven allerlei nadelen aan het gebruik van grote vracht wagens in binnensteden, maar kleinere voertuigen zijn juist erg geschikt. Een bedrijf dat elektrische voertuigen inzet voor haar medewerkers of klanten laat zien dat het milieu- verantwoord onderneemt. Bovendien zorgt de city mobiel voor meer economische efficiëntie: steden, bedrijven, overheidsinstellingen en particulieren die onze klant zijn roemen het gebruiksgemak, de flexibiliteit, de snelheid en veiligheid waarmee ze zich in de huidige verkeersdrukte kunnen voortbewegen.

Wij leveren al onze voertuigen op basis van de specifieke wensen van onze klanten. Vanwege de talloze keuzemogelijkheden voor wat betreft het model, kleur, accessoires en belettering is iedere Garia city mobiel een uniek exemplaar.

 

Burghoffweg 18, Roermond
0475-345858
info@citymobiel.com

 

 

 

 

Lees ook

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram