Sneak Peek: Maastricht is there forever

Maak kans op entreetickets voor de première op 2 februari!

Auteur: Jo Cortenraedt
Dinsdag 24 januari 2017

Voorpublicatie ‘Verdrag van Maastricht 25 jaar later’
Op 7 februari is het 25 jaar geleden dat het Verdrag van Maastricht werd ondertekend in het Gouvernement, resulterend in de Europese Monetaire Unie en een gezamenlijke Europese munt. In opdracht van de provincie Limburg, Connect Limburg, het Prins Bernhard Cultuurfonds en de Stichting Kanunnik Salden hebben de redacteuren Jo Cortenraedt en Maarten van Laarhoven een groot aantal interviews gehouden met hoofdrolspelers van toen en nu. Die zijn te zien op de speciale website Europe Calling, alsmede op de site van Chapeau. Op 4 februari zendt de regionale televisiezender L1 een documentaire uit aan de hand van deze interviews en verschijnt er ook een boek, uitgegeven door Uitgeverij Leon van Dorp. De première van deze documentaire is op donderdag 2 februari in Maastricht. Dan wordt ook het boek gepresenteerd.

Wil jij bij de première op donderdag 2 februari, tussen 17.00 en 19.00 uur, aanwezig zijn? Stuur dan voor 27 januari een berichtje naar events@chapeaumagazine.com en wellicht mogen we jou blij maken met een plekje op de gastenlijst!

Lees ook