Sneak peek: Gouverneur Herman Reynders

Limburgers moeten hun tanden laten zien

Auteur: Jo Cortenraedt en Urbain Vandormael
Zaterdag 28 januari 2017

De gouverneur van Belgisch-Limburg woont in een prachtige ambtswoning, midden in Hasselt. Het statige pand wordt vooral gebruikt om gasten te ontvangen. Vanuit de fraaie orangerie kijken we uit op de mooie tuin met de allure van een park. HERMAN REYNDERS (58), in een vorig leven topbasketballer en burgemeester van Hasselt, wil zijn Limburg nationaal en internationaal sterker maken en zo een tegengewicht bieden aan de centralistische politiek, die zeker ook in Vlaanderen sterk voelbaar is en ten koste dreigt te gaan van de provincies.

Wilt u Chapeau Magazine iedere twee maanden ontvangen? Klik dan hier
De losse verkooppunten vindt u op via: http://bit.ly/1hyXzNz.
Op de Ipad kunt u ook Chapeau Magazine lezen. Klik voor meer informatie hier.

Foto's: Hugo Thomassen

Lees ook