Kasteel Terworm

Verfijnde klassieke keuken met moderne accenten

Maandag 9 januari 2017

2017 is een jubileumjaar voor Andy Brauers. Hij is dan 10 jaar chef de cuisine bij Kasteel Terworm. Dat wordt gevierd met een Menu Prestige waarin de hoogtepunten van de afgelopen jaren terugkomen! De chef is geboren en getogen in Mechelen, de plaats die de meeste meesterkoks voortbracht in Nederland. Hij deed vakantiewerk bij oud-Mechelenaar sterrenchef Henk Savelberg en werkte bij de sterrenzaken D'r Bloasbalg en Prinses Juliana.

"Toen ik hier in 2007 begon heb ik de keuken verfijnd en de structuur veranderd. Het is een prachtige entourage en ik krijg alle vrijheid. De keuken is klassiek met moderne accenten. Ik koop zoveel mogelijk producten in de regio. Ik heb zo directe contacten en stimuleer de regio. We maken elke dag alles vers. Werken in dit familiebedrijf heeft voordelen. Freek en Annie van der Valk denken actief mee, zonder beperkingen op te leggen." De beste Limburgse streekproducten sieren de wisselende seizoenskaart. Van asperges en lam in het voorjaar tot wild zwijn, patrijs, paddenstoelen en truffels in het najaar. Het restaurant beschikt over vijf stijlvolle salons, uitstekend voor een intiem etentje, familiediner of culinaire zakenmeeting.

 

Kasteel Terworm
Terworm 5
Nl 6411 RV Heerlen
Telefoon: +31 (0) 45 400 1111

www.terworm.nl

Info@terworm.valk.nl

Open 12.00 - 17.00 en 18.00 - 22.00

 

Lees ook