Restaurant Sjalotte

Mediterraans met een knipoog naar de rest van de wereld

Donderdag 5 januari 2017

Sjalotte in Mal is het domein van Mathijs en Annette Koonen. Mathijs beschouwt koken als zijn roeping. Hij deed ervaring op bij sterrenzaken als Prinses Juliana, Clos St. Denis, l'Auberge en De Engel. Annette studeerde pedagogiek, maar startte in 2013 Maison Sophie Interieur in het restaurantdomein. Daarnaast is zij gastvrouw bij Sjalotte.Mathijs kookt Frans/Italiaans, met een knipoog naar de rest van de wereld. Hij werkt met streekproducten die hij graag aan tafel presenteert. Vraag niet naar een menukaart; Mathijs stelt u een dagmenu voor van vijf of zes gangen. U bepaalt zelf hoeveel van die gerechten u wenst. En mocht u iets niet lusten, dan zijn er voldoende alternatieven in huis. Wijn en water staan hier gewoon op uw tafel, zodat u uw eigen glazen gevuld kunt houden.

Tip: er is een Chef's Table in de keuken voor maximaal 10 personen. Geef uitzonderlijke wensen bij voorkeur door bij uw reservering.

Restaurant Sjalotte
Heldenstraat 1
Be 3700 Mal/Tongeren

Telefoon: +32 (0) 12 241 633

www.maisonsophie.com
Maison.sophie@hotmail.com

Open: ma do vr 12.00 - 14.00 en 18.00 - 23.00

Za 18.00 – 23.00 zo 12.00 - 16.00

Lees ook