Positivisme bij Ondernemend Limburg

Fotoverslag Nieuwjaarsbijeenkomst

Auteur: Xavier Cortenraedt
Woensdag 11 januari 2017


Afgelopen dinsdagavond vond de nieuwjaarsbijeenkomst van Ondernemend Limburg plaats, op een wel zeer bijzondere locatie, namelijk bij Equestrian Centre De Peelbergen in Kronenberg. Een manage, alhoewel deze benaming een understatement is voor deze prachtige locatie.

Na de positieve woorden van Monique Princen, voorzitter van Ondernemend Limburg, was het de beurt aan de hoofdspreker van de middag, Jan-Paul Rutten. De directeur van de Gulpener Bierbrouwerij gaf een korte inkijk in hoe zijn bedrijf regionaal en duurzaam onderneemt. De kansen en mogelijkheden van Limburg en de Euregio kwamen uitgebreid aan bod.

Maar uiteraard keek iedereen uit naar de Nieuwjaarsborrel. Waar meer dan 600 ondernemers met elkaar konden netwerken. Ook hier hadden de positieve klanken de boventoon. Ondernemend Limburg is een samenwerking tussen de werkgeversverenigingen van LWV, MKB en LLTB.

Bekijk hier het fotoverslag.

Fotografie: Frits Widdershoven  

Lees ook