Chapeau trapt het jaar gezond af!

Bladlancering bij Gervi in Maasmechelen

Auteur: Xavier Cortenraedt
Dinsdag 17 januari 2017


Bij wellnessgroothandel Gervi in Maasmechelen vond maandagavond de feestelijke lancering plaats van de eerste uitgave van Chapeau Magazine in 2017. De locatie sloot perfect aan bij het thema van deze editie: gezondheid. Gezondheid overigens op alle gebieden: food, power, yoga, maar ook seks. Dat straalt Xelly Cabau van Kasbergen op de cover dan ook uit!

De eerste exemplaren werden in ontvangst genomen door zaakvoerder Rony en zijn dochter Marjolein. Een derde eerste exemplaar lag klaar voor gedeputeerde van Belgisch-Limburg Erik Gerits. In deze editie staat namelijk een groot rondetafelgesprek met enkele prominente Belgische ondernemers en politici. De vaste rubriek Ziel en Zaligheid heeft deze keer vorm gekregen aan de hand van een interview met de Belgische gouverneur Herman Reynders. Belgisch-Limburg is dus goed vertegenwoordigd in deze uitgave.

In deze editie staat ook een interview met bisschop Frans Wiertz van Roermond, die terugblikt op zijn Turkije-uitspraken van jaren geleden. De kritische woorden van de prelaat in Chapeau ten aanzien van Turkije, dat verwoede pogingen deed om toegelaten te worden te de Europese Unie, haalden destijds prominent het landelijke nieuws. Wiertz heeft geen spijt van zijn uitspraken, zo zegt hij in het nieuwe nummer van Chapeau.

2017 wordt sowieso een bijzonder jaar voor Chapeau, want het magazine bestaat dit jaar 20 jaar! Hierover later meer.

Foto´s: Frits Widdershoven

Lees ook

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen