Afscheidsdiner Senza Nome

Huub Biro sluit de deuren van zijn restaurant

Auteur: Jo Cortenraedt
Dinsdag 10 januari 2017


Het zat er al een tijdje aan te komen maar nu was het dan toch zover, Huub Biro heeft de deuren van zijn restaurant Senza Nome gesloten. Ca del Biro heette het geruime tijd, dat was een wat hoger culinair trapje.

Biro draait er zijn hand niet voor om, culinair gezien. Van sterrengerechten tot ijsjes, waar hij zich nu gaat op toeleggen met zijn ijszaken die naar eigen zeggen meer opbrengen. En dan heeft hij tijd om te trainen voor de volgende triatlon.

Bij het afscheidsdiner kwam tal van stamgasten, die nog een keer wilde proeven van al het lekkers uit de keuken van Biro. En die was die avond buitengewoon vriendelijk voor alle gasten, dat was ook al heel mooi.

 

Fotografie: Frits Widdershoven

Lees ook