BEWEI: slank en jongzonder zweet

Mooi strak met electrode pads

Vrijdag 20 januari 2017

Een mooi strak lichaam willen we allemaal. Niet iedereen vindt het leuk te zwoegen in een sportschool. Het mooie is: dat hoeft ook niet. BEWEI lounge Elsloo biedt een vitaliteitsbehandeling die celvernieuwing en stofwisseling stimuleert. Het resultaat: een slanker en jonger lichaam.

Hoe werkt BEWEI? Je ligt met je kleren aan in een massagestoel. Via electrode pads op bovenbenen, buik en billen bewegen intussen elektromagnetische golven door je hele lichaam. Deze golven stimuleren celvernieuwing en verbeteren de stofwisseling. Daar-naast ontzuren en ontgiften ze het lichaam. Via een neongaslamp is zichtbaar te maken dat deze golven van top tot teen door je lichaam gaan. Na dertig minuten volgt een rustgevende mechanische lymfedrainage die het lymfesysteem op gang brengt en helpt de afvalstoffen af te voeren. Elke BEWEI-behandeling start met een analyse van de totale lichaamssamenstelling. Resultaten zoals vetverlies en verbetering van de metabolische leef-tijd zijn direct meetbaar. BEWEI is ontwikkeld als vitaliteitsbehandeling voor verjonging en versteviging van zowel huid als lichaam.

 

In oktober 2015 is de eerste BEWEI Lounge in Anytime Fitness Elsloo geopend. „De methode werkt goed tegen vetophoping, cellulitis, striae, littekenweefsel en vervaagt ook rimpels,” vertelt eigenares Joyce Hameleers (29). „Het mooie is dat mensen slanker kunnen worden zonder direct intensief te bewegen. Met BEWEI kan ik nu mensen helpen afvallen die niet willen sporten of het gewoon niet kunnen. Ik maak ze er wel van bewust dat BEWEI in combinatie met goede voeding en bewegen een sneller en nog be-ter effect heeft. Dan kun je echt kilo’s afvallen!” Jeanine, 49 jaar, heeft in het verleden steeds een jojo-effect gehad door allerlei diëten te volgen. „Ik vond dat het weer tijd werd om de nodige kilo’s kwijt te raken, maar dat ging erg moeizaam met alleen sporten en de juiste voeding. Inmiddels heb ik zeventien Bewei-behandelingen gehad, ben ik vijftien kilo kwijt en is mijn lichaam − buik, armen en benen − dertig cm in totale omvang afgeno-men. Verder heb ik minder opvliegers, geen losse huid meer en is de cellulitis verminderd. Ook zijn er minder zichtbare ouderdomsvlekken en heb ik mooie lichaamscontouren ondanks het gewichtsverlies. Een super resultaat! Dankzij Joyce en haar BEWEI kun je eens lekker uit eten en een drankje nemen zonder dat je gewicht gelijk toeneemt!”

Joyce: „Dit is de reden waarom ik voor BEWEI heb gekozen. Ik ben ervan overtuigd dat deze methode veel mensen kan helpen hun persoonlijke doelen te behalen.” Vetverlies en verjonging is overigens niet het enige effect van BEWEI. De apparatuur komt oorspronkelijk uit de medische wereld. Joyce: „Elektro-magnetische golven worden al lang ingezet om pijn te bestrijden bij mensen met artrose. Tijdens het behandelen van deze klachten werd per toeval ontdekt dat onderhuids vet-weefsel verdween. Patiënten zaten strakker in hun vel en kregen een stralende jongere huid. Het versterkt het immuunsysteem en zorgt voor een verbeterde weerstand.”Ontdek het zelf en vraag een gratis proef-behandeling aan.

BEWEI loung Elsloo
Business Park Stein 106, Elsloo
06 30120868, www.bewei-elsloo.nl

Lees ook