Parkhotel Igls

De moderne Mayr-kuur, op uw gezondheid!

Dinsdag 17 januari 2017

Gezondheid is de optelsom van vele factoren. Denk aan ongezonde leef- en werkomstandigheden, hoge werkdruk en stress, weinig lichaamsbeweging en ongezonde voeding. Sommige van die factoren bepalen anderen, sommige hebben we zelf in de hand. Gezonder en bewuster eten, meer en gerichter bewegen, beter evenwicht vinden tussen gezin, werk en vrije tijd. In Medical Spa Parkhotel Igls leer je hoe dat kan.


Parkhotel Igls focust al jaren op gezondheid én preventie. De inspiratie komt van de Oostenrijkse dokter Franz Xaver Mayr. Die verwierf wereldwijde bekendheid én erkenning door zijn dr. Mayr-kuur die focust op onze eetgewoonten. Zijn kuur wordt omschreven als ‘een natuurlijke, preventieve en regeneratieve behandeling voor lichaam en ziel’. Gewichtsverlies is een direct gevolg, maar in feite leidt de kuur naar een betere gezondheid die positief afstraalt op het gemoed.

Tijdens een kuurverblijf in Parkhotel Igls leer je op een andere manier eten en kauwen, leer je aandacht hebben voor het aantal calorieën van gerechten, maak je kennis met onbekende ingrediënten en gezonde manieren van bereiding. De maaltijden zijn variatierijk en van een verbluffende verfijndheid en smaakrijkdom.

Naast een gezonde voeding biedt Parkhotel Igls een ruim aanbod aan specifieke bewegingsactiviteiten, van ademhalingsoefeningen via yoga tot golf - onder de leiding van ervaren personal trainers.

Ontspanning en regeneratie vormt de derde pijler van het behandelingsaanbod van Parkhotel Igls. Het omvat uiteenlopende SPA-mogelijkheden en schoonheidsbehandelingen in een rustige, uitnodigende omgeving, waar je in alle stilte kunt genieten én wegdromen.

Parkhotel Igls ontving de voorbije jaren tal van internationale awards zoals ‘Most Effective Medi-SPA’ en ‘Best for Medical Marvels’.

Parkhotel Igls/Innsbruck is makkelijk bereikbaar vanuit Nederland en België via directe lijnvluchten Eindhoven/Innsbruck.


Medical Spa Parkhotel Igls, Innsbruck/Igls Oostenrijk
www.parkhotel-igls.at

Lees ook

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen