Sfeervolle winter in L’Appetito Gran Gusto

Gastvrijheid centraal in Sint Geertruid

Dinsdag 27 december 2016

Na de opening in mei van dit jaar beleefde L’Appetito Gran Gusto een succesvolle zomerperiode. Vele gasten uit alle windstreken vonden de weg naar de Dorpstraat in Sint Geertruid om in de prachtig verbouwde, monumentale Limburgse boerderij of buiten op de cour voluit te genieten. Nu is dit sfeervolle restaurant midden in Sint Geertruid, met ernaast de knusse pizzeria L’Appetito In ’t Bakhoes, helemaal klaar voor een sfeervolle winter.

De aangename, warme sfeer die door de gasten geprezen wordt, krijgt een extra cachet in het winterseizoen, wanneer de aandacht van het terrasleven verhuist naar het huiselijke interieur onder de houten dakgewelven en tussen de sfeervolle muren van veldbrand en mergel. Gastvrouw Irene van Weerdhuizen zorgt met haar aankleding van het restaurant voor het perfecte wintergevoel. 

In de keuken, bestierd door de jonge chefs Maurits van Weerdhuizen en Berry Eijkenboom, worden elke dag verse pasta’s, zalige pizza’s, heerlijke ijscreaties en originele grand desserts bereid. Gorissen Bedrijfskeukens heeft hiervoor de meest originele apparatuur voor weten te leveren. De Italiaanse invloeden op de bijzondere kaart zijn onmiskenbaar.

 Er zijn voorgerechten zoals Carpaccio, Vitello Tonnato en Anti pasti carne e mare. Als hoofdgerechten staan naast de inmiddels vermaarde pizza’s uit de houtoven, pasta’s zoals Spaghetti con aglio, een Tagliatelle truffel en een wisselende pasta van de maand op de kaart. In het weekend is het mogelijk om heerlijk ‘Al Modo’ te lunchen: een culinaire viergangen rondreis door de kaart. Dit alles wordt gecombineerd met mooie wijnen die net als de gerechten zijn geselecteerd voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

In de donkere en koude wintertijd is het dan ook een echte aanrader om de warmte en gezelligheid van L’Appetito Gran Gusto op te zoeken voor een lekkere lunch of een voortreffelijk diner.

De openingstijden zijn van woensdag tot en met vrijdag van 16 uur tot 21.30 uur. Op zaterdag en zondag is Gran Gusto geopend van 12 uur tot 21.30 uur. 

Het is zeer aan te bevelen om tijdig te reserveren.
Tot ziens in St. Geertruid!

Openingstijden rond de feestdagen
L’Appetito Gran Gusto
24, 26 en 31 december gesloten
25 december open 12-21.30 uur
1 januari open 16-21.30 uur
L’Appetito In ’t Bakhoes
24, 25 en 31 december gesloten
26 december open 16-21.30 uur
1 januari open 16-21.30 uur

L’APPETITO GRAN GUSTO
pasta-pizza-ijs
Dorpstraat 26, 6265 AL St. Geertruid
043-851 6545

L’APPETITO IN ’T BAKHOES
pizza
Dorpstraat 24, 6265 AL St. Geertruid
043-408 3690
Kijk voor meer informatie over beide
restaurants op www.lappetitograngusto.nl

Lees ook