Zakelijk genieten tijdens tweede editie Business Culinair

Dinnershow van het Zuiden in Rodahal Kerkrade

Zaterdag 3 december 2016

Meer dan 300 gasten genoten vrijdagavond in de Rodahal in Kerkrade van de tweede editie van de 'Dinnershow van het Zuiden': Business Culinair. Een avond vol topentertainment en een overheerlijk vijfgangendiner geserveerd door Van Melick Catering. Ondernemers - veelal uit Parkstad - genoten samen met hun gasten van artiesten zoals Ruth Jacott, Belle Perez en de New Timeless. In totaal stonden meer dan 100 muzikanten op het podium. 

Tevens werd een cheque van 10.000 euro overhandigd aan het goede doel van de avond: Stichting Leergeld Parkstad. Deze stichting werkt aan het voorkomen van sociale uitsluiting van kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen. Leergeld Parkstad biedt deze grote groep minder bedeelde kinderen kansen om toch deel te nemen aan allerlei activiteiten, zowel in schooltijd als privé.

Vanzelfsprekend werd de dansvloer tot laat in de avond optimaal gebruikt. 

Foto's Luc Hommes

 

Lees ook