Buon'Eatalia

Proef en ervaar alles dat Italië rijk is

Donderdag 8 december 2016

Buon’Eatalia, in het hart van Hasselt, treed je binnen als gast en verlaat je als vriend des huizes. Het food sharingconcept draagt daaraan bij. U proeft en ervaart hier al het lekkere en mooie dat Italië rijk is.

Buon’Eatalia bezoekt u niet alleen om Italië te proeven, maar ook om Italië te beleven. Vergeet het traditionele Italiaanse restaurant, ervaar de totaalbeleving waarin "food for friends" centraal staat. Proef veelzijdig, van heel veel een beetje. Of wat meer. Een avond is hier veel meer dan bestellen, eten, betalen en weg gaan. Buon Eatalia is avondvullend entertainment in een grootstedelijk interieur, dit voor twee of (veel) meer personen die samen gerechten en dranken delen.

Grote schalen met pasta, pizza "al metro", vlees- en visgerechten, aan tafel geserveerd om samen te delen.

Buon’Eatalia
Zuivelmarkt 22
BE 3500 Hasselt
Telefoon: +32 (0) 11 711 900
www.buoneatalia.be
info@buoneatalia.be

Lees ook