André Rieu nodigt muzikanten uit

WMC Kerkrade 2017

Dinsdag 20 december 2016

André Rieu nodigt muzikanten van over de hele wereld uit om in juli naar het WMC 2017 (#WMC17) in Kerkrade te komen. 'Limburg is de meest muzikale provincie van Nederland. Muziek zit in ons hart', aldus de wereldberoemde violist en orkestleider. 
De jaarlijkse clinic is het podium voor de internationale blaasmuziek. WMC Kerkrade presenteerde er de highlights: méér dan 20.000 deelnemers, 500.000 bezoekers en een wedstrijd- en concertprogramma van ongekende kwaliteit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De video is een coproductie van Andre Rieu Productions en Chapeau

Lees ook

LIMBOURGEOIS

Jo Cortenraedt rapporteert over het goede leven in Limburg.

Bekijk de laatste aflevering(en) van Limbourgeois!

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram