Smaakvol jaardiner Alliance Gastronomique

Fotoverslag

Auteur: Jo Cortenraedt
Dinsdag 29 november 2016


In La Butte aux Bois in Lanaken werd de jaarvergadering van de Alliance Gastronomique gehouden. Overdag vergaderen maar ’s avonds vooral lekker dineren. Chef Ralf Berendsen van La Source/La Butte aux Bois wist de tongen van de gasten zeer te strelen en die zijn wat gewend. Immers, met onder meer Jonnie Boer (3 sterren) en Dick Middelweerd (2 sterren) zat er heel wat kwaliteit en ervaring aan tafel.

Ze proefden onder meer langoustines, tarbot en Anjou-duif, het ene gerecht nog lekkerder dan het andere.

Eigenaar Eric Bullens en directeur Marc Alofs van La Butte aux Bois toonden zich verheugd met hun lidmaatschap van de Alliance, die door Sandra van de Bunt van De Leuf in Ubachsberg als één grote familie werd omschreven.

Foto's: Harry Heuts

Lees ook