La Source 'restaurant van het Jaar'

Chapeau Publieksprijs gaat naar One Roermond

Auteur: Jo Cortenraedt
Maandag 21 november 2016


Restaurant La Source in La Butte aux Bois in Lanaken is door Chapeau Magazine uitgeroepen tot ‘restaurant van het jaar’. Dat gebeurde tijdens een presentatie in Thermae 2000 in Valkenburg. De redactie van Chapeau had dit jaar de beste herinneringen aan de keuken van Ralf Berendsen, die dan ook trots de prijs in ontvangst nam.

De ‘Prix d’Ami’ (een prima prijs-kwaliteit-verhouding) ging naar Au Coin des Bons Enfants in Maastricht. En de publieksprijs, bepaald door de duizenden volgers van Chapeau op social media, ging naar Restaurant One in Roermond.

Tijdens de bijeenkomst werd tevens de nieuwe editie van Chapeau gepresenteerd. Burgemeester Martin Eurlings en commercieel directeur Pauline Verhoef van Thermae 2000 kregen het eerste exemplaar overhandigd.

Lees ook