Proefavond in Hasselt rond Ca’ Del Bosco

Fotoverslag

Auteur: Jo Cortenraedt
Woensdag 16 november 2016


Het Italiaanse wijnhuis Ca’Del Bosco is prestigieus en bekend in de wereld van de wijnliefhebbers. Het was voor Toni Etneo, eigenaar van de wijnhandel Vini Selezione Italiani, dan ook geen kunst om op een speciale proefavond in Hasselt heel wat genodigden te trekken.

Bij Buon'Eatalia aan de Zuivelmarkt was het hele achtergedeelte van de zaak, inclusief de wintertuin, gereserveerd voor een mooi evenement dat rondom Maurizio Zanella, de baas van Ca’Del Bosco, georganiseerd was.

We zagen veel bekenden, van minister Steven VandePut tot horeca-ondernemer Marco Cellini.

Er kwamen tal van prachtige wijnen van dit Italiaanse huis op tafel en samen met een aantal mooie gerechten zorgden zij voor een heel geslaagde avond.

 

Fotografie: Frits Widdershoven

Lees ook