Ronde tafel 179 Maastricht-Charlemagne bestaat 25 jaar

Feestelijke Lustrum-avond

Zaterdag 26 november 2016


De Maastrichtse serviceclub Ronde Tafel 179 Maastricht-Charlemagne bestaat dit jaar 25 jaar. Een moment dat uiteraard gevierd moet worden, hetgeen het afgelopen halfjaar dan ook diverse keren is gebeurd.

De aftrap van het zilveren jubileum vond in juni plaats tijdens het jaarlijkse evenement Bassinario in het Bassin dat door Ronde Tafel 179 Maastricht-Charlemagne wordt georganiseerd. Vrijdagavond beleefde het vijfde lustrum zijn hoogtepunt met een feest in de Groote Societeit in Maastricht. 

Leden en oud-leden kwamen samen om herinneringen op te halen. Ook de oprichters en 1ste voorzitter Gerard Hannen waren uiteraard van de partij. Burgemeester Annemarie Penn-te Strake kwam de heren feliciteren. 

Het lustrumjaar wordt in juni volgend jaar feestelijk afgesloten tijdens Bassinario 2017. 

Foto's Luc Hommes 

 

Lees ook