Grand Prix Maastricht naar België

Paardensportevenement trekt ook dit jaar weer veel liefhebbers

Auteur: Maarten van Laarhoven
Maandag 14 november 2016


De winnaar van de Grand Prix van Maastricht heet Nicola Philippaerts. Hij kon gisteren MECC Maastricht verlaten met de hoofdprijs van Jumping Indoor Maastricht op zak. De Belgische ruiter bleef foutloos in de barrage van de Grote Prijs en legde het zware parcours af in een toptijd: 36,58 seconden. Hij hield er 20.000 euro aan over.

Limburger Timothy Hendrix won zaterdag de Chapeau Prijs tijdens Jumping Indoor Maastricht, waarvan het lifestyleblad over het goede leven in Limburg en de Euregio een van de vaste partners is. Chapeau is onder meer uitgever van de JIM Guide die in samenwerking met de organisatie wordt gemaakt.

Uiteraard omvatte het hyppische spektakel ook dit jaar weer veel meer dan paarden. Het evenement is zoals gebruikelijk een evenement om uitgebreid te netwerken. Maar ook om te zien en gezien te worden.

Foto’s Frits Widdershoven  

Lees ook