Culinaire vriendenclub viert verjaardag in Rebelle

20-jarig bestaan Les Tables aanleiding voor groot feest

Auteur: Maarten van Laarhoven
Donderdag 17 november 2016


Les Tables, het samenwerkingsverband bestaande uit 23 restaurants op bijzondere locaties in Maastricht, is gisteren 20 jaar geworden. Voor Les Tables, dat zichzelf omschrijft als de gezelligste club van de stad, was dit uiteraard een mooie aanleiding om een groot jubileumfeest te houden in Rebelle, de evenementenlocatie in de voormalige Augstijnenkerk aan de Kesselkade in Maastricht. Het werd een feest met volop drank, lekker eten, muziek en uiteraard gezelligheid.

De oorspronkelijke intentie van Les Tables - samenwerking, vriendschap en loyaliteit – wordt nog steeds in stand gehouden, al neemt ook plezier binnen de ‘culinaire vriendenclub’ een belangrijke plaats in. ,,Plezier in wat we doen als ondernemer, plezier in de onderlinge samenwerking en plezier met onze gasten”, zo heet het officieel. 

Foto's: Frits Widdershoven

Lees ook