Xavier en Route: DNA Toverland

Een familiebedrijf vol echte passie

Auteur: Xavier Cortenraedt
Vrijdag 14 oktober 2016

Afgelopen dinsdagavond vond een inspirerende avond plaats in attractiepark Toverland in Sevenum. Met als thema; ‘DNA van echte Passie’. Een honderdtal genodigden werden meegenomen in een sfeervolle setting, waarin de magie van de Gelissen Group centraal stond. Een authentiek familiebedrijf vol passie, bezieling en een unieke visie. Dat werd al meteen duidelijk na de aftrap van Caroline Kortooms-Gelissen, algemeen directeur van Toverland. Haar passie voor het familiebedrijf bracht ze succesvol over op alle aanwezigen. Net zoals ze dit al 15 jaar doet met alle medewerkers.

Bekijk nu het videoverslag van ‘Xavier en Route’, met diverse interviews met de hoofdrolspelers van deze mooie avond!

Lees ook