WÜRST meets Winefair

Een verrassende combinatie op Winefair 2016

Auteur: Demy Janssen
Donderdag 13 oktober 2016

WÜRST en Winefair slaan dit najaar de handen in elkaar. Op alle Winefair-edities kunnen bezoekers nu genieten van een hotdog met ’n glaasje wijn. Een gekke combinatie denken jullie wellicht, maar Jeroen Meurs bewijst het tegendeel, deze twee gaan perfect samen!

(TV-)Kok Jeroen Meus brengt met zijn ‘haute dogs’ de populaire hotdog naar een nieuw niveau. Eerlijk vlees van de befaamde Leuvense Slager Philippe Rondou, speciaal ontwikkelde broodjes en de meest verrassende toppings komen samen bij WÜRST. WÜRST heeft inmiddels vestigingen in Leuven en Gent en is met WÜRST On Tour wekelijks te vinden op events en festivals.

‘We proberen net het atypische uit’, vertelt organisator Winefair Stefan Frissen, ‘het is een gewaagde match, want hotdogs worden normaal niet geassocieerd met wijn. Dat maakt het voor ons juist super interessant! Ik voorspel maar één ding: het wordt een onvergetelijke culinaire ervaring!’

Ook zin gekregen in een everzwijnhotdog met veenbessentopping vergezeld door een heerlijke bordeaux? Proberen kan dit najaar tijdens de Winefair-edities in Lanaken, Leuven, Antwerpen en Gent. Kijk hier voor meer informatie over WÜRST en Winefair.

Lees ook