Winefair en vijf restaurants bundelen krachten

Speciale Winefair-menu’s tijdens de maand oktober

Auteur: Maarten van Laarhoven
Donderdag 6 oktober 2016

Winefair, het succesvolle wijnevenement dat van 28 tot en met 30 oktober wordt gehouden in het Cultureel Centrum Lanaken, werkt dit jaar samen met vijf gerenommeerde restaurants in Belgisch-Limburg. In elk van de vijf eetgelegenheden, die zich ‘Winefair-resto’ mogen noemen, wordt gedurende de maand oktober een speciaal Winefair-menu geserveerd. Het gaat om De Goei Goesting (Hasselt), Buon Eatalia (Hasselt), Mardaga (As), Contrast (Lanaken) en La Strada (Maasmechelen). ,,Een perfecte mix van oerdegelijke Frans-Belgische tot hippe Italiaanse keuken”, verklaart de organisatie de keuze voor de restaurants.

L’Aperi Vino, gelegen tussen De Goei Goesting en Buon Eatalia – alle drie de zaken aan de Zuivelmarkt in Hasselt hebben bovendien dezelfde eigenaar -  is dit jaar officieel opnieuw de hoofdsponsor van Winefair Limburg. ,,Na het succes van 2015 moesten we dit gewoon voortzetten”, aldus zaakvoerder Dirk Hendrickx. De wijnkaart van L’Aperi Vino telt maar liefst 34 open wijnen, grotendeels afkomstig uit Frankrijk en Italië, maar ook uit andere delen van de wereld.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees hier een uitgebreide reportage over de drie horecazaken van Dirk Hendrickx: Meditarrane levenslust in de Hoofdstad van de Smaak

Video: Stefan Frissen


Lees ook