Winactie Maastricht Film Gala

Nieuw jaarlijks terugkerend evenement voor het goede doel

Zaterdag 15 oktober 2016

In Euroscoop Maastricht, gelegen aan de Wilhelminasingel in Wyck, wordt vrijdag 28 oktober de eerste editie van het Maastricht Film Gala gehouden. Dit gala, waarvan de opbrengst is bestemd voor het goede doel, staat in het teken van de film Inferno, naar het gelijknamige boek van Dan Brown (ook bekend van The Da Vinci Code) met Tom Hanks in de hoofdrol.

Deelnemers worden die avond geheel in stijl ontvangen met een feestelijk welkomstdrankje en worden tijdens de film onder meer getrakteerd op popcorn en andere lekkernijen. Als de film is afgelopen, is voorzien in wat de organisatie al op voorhand bestempelt als ‘een spetterende afterparty, met livemuziek, een dj en hapjes.

Het Maastricht Film Gala is een nieuw evenement dat als het goed is jaarlijks terugkeert. Het betreft een initiatief van de Leo Club Maastricht Fortezza, een junioren-serviceclub die met deze avond aandacht wil vragen voor kinderen en jongeren met een handicap. Het geld dat met deze gala-avond wordt ingezameld gaat naar Stichting Vooruit, die projecten gericht op gehandicapten jongeren ondersteunt in derdewereldlanden maar vooral ook in Limburg.

Maastricht kent veel mooie evenementen ten bate van het goede doel, maar een filmgala ontbrak nog, constateert Marcella Ritzen, voorzitter van Leo Club Maastricht Fortezza. ,,Onze Leo Club gaat met dit jaarlijks terugkerende evenement op eigen wijze bewustzijn creëren voor goede doelen in de regio, gecombineerd met een leuke avond uit.” 

Wil jij kaartjes winnen voor het eerste Maastrichtse Film Gala? Like ons Facebook bericht en laat ons weten met wie jij gaat op de rode loper verschijnt! Niet gewonnen? Kaarten voor het Maastricht Film Gala kosten 24,95 euro en kunnen besteld worden via Maastricht Gala.  

Lees ook