Videoverslag: Winefair Lanaken

Openingsavond trekt ruim 500 bezoekers

Maandag 31 oktober 2016

De Winefair 2016 in Lanaken; Loepzuivere wijnen uit relatief onbekende wijnlanden als Tsjechië, Slovenië, Moldavië en Bulgarije. Maar ook pareltjes uit Griekenland, het uitgestrekte land waar al meer dan 6000 jaar wijn gemaakt wordt, maar waarvan we de voortbrengselen op wijngebied in onze lage landen nog altijd niet of nauwelijks kennen. Voor een habbekrats te koop, zeker in verhouding met vaak vergelijkbare grote en bekende appellaties uit bijvoorbeeld Italië.       

Bekijk nu het sfeerverslag van de Winefair in Lanaken, die afgelopen weekend officieel geopend werd door burgemeester Marino Keulen en al meteen zo’n 500 bezoekers trok!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto's Luc Hommes

 

 

Lees ook