Een familiebedrijf vol echte passie

15 jaar Toverland

Auteur: Xavier Cortenraedt
Woensdag 12 oktober 2016


Afgelopen dinsdagavond vond een inspirerende avond plaats in attractiepark Toverland in Sevenum. Met als thema; ‘DNA van echte Passie’.

Een honderdtal genodigden werden meegenomen in een sfeervolle setting, waarin de magie van de Gelissen Group centraal stond. Een authentiek familiebedrijf vol passie, bezieling en een unieke visie. Dat werd al meteen duidelijk na de aftrap van Caroline Kortooms-Gelissen, algemeen directeur van Toverland. Haar passie voor het familiebedrijf bracht ze succesvol over op alle aanwezigen. Net zoals ze dit al 15 jaar doet met alle medewerkers.

Na de kick off vond een ronde-tafelgesprek plaats, geleid door Simone van Trier, met Caroline Kortooms-Gelissen en haar broers Jean en Jack Gelissen. De nieuwe generatie werd vertegenwoordigd door Jean Gelissen junior. Allen kwamen ze met hun zelf gekozen nummer, het podium op gedanst.

Het werd vervolgens zeker geen standaard succespraatje. De aanwezigen werden meegenomen in alle ups en downs van de Gelissen Group van de afgelopen 29 jaar. Uiteraard kwamen ook de thema’s van de uitbreiding van Toverland en het project Nature Wonder World aan bod.

Passie, inzet en doorzettingsvermogen blijken de steunpilaren van het succes van het familiebedrijf.

Later deze week volgt het video verslag van ‘Xavier en Route’, met diverse interviews met de hoofdrolspelers van de avond. Bekijk hier alvast het fotoverslag.

Foto's: Frits Widdershoven

Lees ook