WINACTIE 3 x 2 kaarten voor TEDxMaastricht

Opnieuw veel belangstelling voor evenement op 17 oktober

Auteur: Maarten van Laarhoven
Maandag 3 oktober 2016

TEDxMaastricht staat weer voor de deur. De onafhankelijke lokale versie van TED (Technology, Entertainment, Design), het wereldberoemde platform waarop tal van verrassende sprekers de kans krijgen om in een 18 minuten durende speech hun baanbrekende ideeën voor ‘een betere wereld’ uit de doeken te doen, wordt op maandag 17 oktober gehouden in Theater aan het Vrijthof. Chapeau mag namens de organisatie drie keer twee gegarandeerde plaatsen weggeven.

Het evenement, waarvoor de belangstelling elk jaar zo groot is dat veel mensen moeten worden teleurgesteld, wordt dit jaar alweer voor de zesde keer gehouden. De deuren van het Theater aan het Vrijthof gaan die maandagochtend in alle vroegte open om de lange rij wachtenden te kunnen verwelkomen. De ervaring in vorige jaren leert dat TEDx Maastricht ook in het buitenland goed wordt gevolgd. Zoals gebruikelijk slaat Twitter gedurende de conferentiedag op hol. De hashtag rond het event is: #TEDxMaastricht 

Het programma op 17 oktober – de bijeenkomst heeft dit jaar het thema ‘A matter of perspective: it’s all in the mind’ meegekregen - is inmiddels zo goed als ingevuld, zo laat de organisatie weten. Opvallende sprekers uit Zuid-Limburg zijn Rianne Letschert, de nog jonge 'nieuwe' rector-magnificus van de Universiteit Maastricht en Margo de Kock, directeur van de Ronald McDonaldhuizen in Maastricht en Valkenburg. 

Na een lastige opstartfase is TEDx niet meer weg te denken uit Maastricht. Het evenement wordt gekoesterd door de innovatieve industrie van Limburg, met bedrijven als Chemelot, DSM, APG, de Universiteit Maastricht, Sabic en de Provincie Limburg. Zo’n duizend gemotiveerde bezoekers zijn op basis van inschrijving uitgenodigd. 

Kaartjes winnen? Like voor vrijdag 7 oktober 12.00 uur het Facebookbericht van Chapeau Magazine en laat ons in een reactie weten wie je graag mee wilt nemen naar TEDxMaastricht!

Lees ook